Karaağaç İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Kendini sürekli yenileyen, okuyan, inceleyen, araştıran, analiz ve sentezler yapabilen birey olmanın idealini taşıyan nesillerin yetiştiği; bütün öğrencilerin akla ve bilime dayalı eğitim ortamında hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı dünü bugüne, bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu; yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin elbirliğiyle, çevrede, bölgede ve ülkede etkin ve nitelikli bir “model okul” olmaktır.

Misyon: Ulu Önder Atatürk´ün “Büyük Türkiye” idealine ulaşmayı hedefleyen; Türkiye Cumhuriyet´ine karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde olan, ilmin ve aklın rehberliğini kabul eden, İnsan hak ve hürriyetlerine saygılı, çevresinin olanaklarından yararlanabilen ve çevresini koruyup geliştirebilen, üreten paylaşan, kendini geliştirebilen bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 08.50-15.50
Servis Bilgisi: Yok.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 02723471012 ( 05302223379)

WEB - https://karaagacihoo.meb.k12.tr

Adres - Karaağaç Köyüİscehisar

Öğretim Şekli :NORMAL.

Yerleşim Yeri - Köy.

Adres - Karaağaç Köyüİscehisar

Ulaşım Özel araçlarla sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 26 km, ilçe merkezine 4 km uzaklıktadır.